Здравейте на всички.
Искам да ви разкажа за моя проблем и ако някой ме насочи към решение, ще му бъда благодарна. Всичко започна след като катастрофирах преди 2 години. Ударих си много зле главата, имах световъртежи, повръщане и някакъв страх. Така ме връхлетя всичко, че не излизах много и карах рядко. С течение на времето просто приех нещата и за живях с тях, без да им се противопоставям, с надеждата, че може би един ден ще се събудя без да ги усещам. Имам до ден днешен замайване, замъглено зрение и подкосяване на краката, пропадане в някой моменти. Симптоми, който се усилват и утихват. Обиколих невролози и отоневролози, скенер и ямр на главата са ми нормални. Изписват ми бетасерк, арлеверт и тем подобни. Пила съм билкови препарати, но без особен успех. И на психолог съм ходила, два различни,, не са ми помогнали, защото според тях няма проблем. Напоследък се засилиха симптомите и ми е много неприятно. Понякога сядам, плача, стягам се и продължавам. Живея добре, имам хубава работа, добър съпруг, ходя в планината всеки свободен момент, храня се здравословно, рядко спортувам. Моля ви, дайте ми посока накъде да хвана, защото ми е труден всеки божи ден. Благодаря ви.