Здравейте, нова съм тук и заради стеклите се обстоятелства се налага всички да си стоим по къщите! Ами явно се оказа, че това е доста сложна задача (поне за мен) понеже си стоя вкъщи вече месец, времето е повече от страхотно в моят град и повечето от приятелите ми излизат, но моите родители не ме пускат...Знам,че има доста неща, с които да се разсейвам, но изпробвах всички варианти и като казвам всички наистина всички- готвих най-различни ястия,почистих целия апартамент, почнах да правя упражнения, правя си най-различни маски за лице и за нокти, гледам филми и сериали! И въпреки, че всяко от тези занимания наистина те заинтригува, аз отново не знам какво да правя (имайки предвид, че съм на 16 и уча, но и това не ми помага). Честно казано колкото и да ме е срам да го призная от време на време си поплаквам малко, понеже просто се ядосвам и съм станала много по-чувствителна от преди.Остава още цял месец докато приключи целия този цирк, но за жалост дори не е сигурно, че ще е само месец....След като ви разказах на дълго и на широко за моя проблем от вас искам само да ми кажете: Как да направя така, че да не усетя кога е минало времето? Благодаря на всички, които ще отговорят предварително❤