Здравейте , бих искал да споделя проблема си с вас за да може да ми помогнете ... имах взаимоотношения с едно момиче , която и в настоящето е и моя колежка . Станахме много добри приятели, но се случи така че нещата се задълбочиха , имах интимни преживявания с нея , въпроса е обаче , че тя е семейна с дете и когато разбрах че е била интимна с мъжа си , започна целия кошмар , почувствах се предаден , със сринато самочувствие , снижен с земята . Отделно се почувствах пренебрегнат от взаимоотношенията и с един колега , когато тя не ми обърна никакво внимание през целия ден на смяната ... чувствам се кофти и когато я видя с неин приятел , който я води на работа с превозното си средство... и си признавам че имаше ревност ..всички ми казваха че тази жена няма да напусне семейството си но аз не им повярвах докато тя наистина не се реши да бъдем заедно , чувствам се доста зле емоционално и съм напрегнат , опитвам се да не мисля затова но да ви кажа като че ли остана нещо вътре в мен не много приятно от тази случка ... влиая се и като се засечем на работа и пак се напрягам , изпитвах чувства на омраза и неприязън ... може ли да ми дадете съвет и да направите анализ на цялата ситуация на 30г. Съм и не за пръв път попадам в неблагоприятна връзка, не ставам свидетел на изневярата за пръв път а изглежда това ми е слабост... имате ли отговор как останалите разбраха че тази жена нвма да има сериозни и хармонични отношения с мен , а аз не го разбрах , доста се влиая от цялата случка и ситуация и изпитвам страх че ще разбера че тя пак е била интимна с някой ... и понеже нещата се случиха на работното ни място дали е добре да си напусна работата ?