Здравейте,
Аз не съм му поставяла ултиматуми, защото аз смятам ,че не е това начина нещата да се подобрят.
Когато повдигам тема на разговор, усещам неговото напрежение, (тъй като му е трудно да се справи с всичките му отговорности), как ще избухне всеки момент( той просто се затваря) и общо взето не се получава пълноценен разговор.
Обикновенно изчаквам, когато е в добро настроение и всичко е прекрасно, за да повдигна важни въпроси, но неговото заобикаляне и отговор ''да ,да, всичко е наред, ще го направим'' .
Имало е моменти, когато сме провеждали хубав разговор и тогава съм усещала надежда и стабилност. И след това отново той се предава. Чисто икономически аз съм тази, която поддържа връзката. При него желанието за работа е съвсем различно. Обикновенно работи от вкъщи и това да се събуди рано като 8 или 9 е трудно за него. Аз трябва да го събуждам всеки ден. В началото не го будих въобще, разбирате ли, аз не съм и не искам да съм като негова "майка", но сякаш се превърнах. ...
...
Просто самия факт ,че усещам как нишката се е изтънила толкова между нас, и няма за какво да продължаваме... и как аз нямам сили да си събера багажа и да замина и да търся начин да си стъпя на краката в България или Чужбина където и да съм, усещам разочарованието , че съм се провалила като жена, без да съм реализирала семейство... В очите на близките и приятелите ми изглеждам като нереализирана жена.. Не съм жена, която хленчи.... от студентка работя и се издържам сама. Успях да събера пари и да работя в престижни хотели и курорти. ...
А сега не мога да се изправя.. Животът ми свършва и започва...Как? На какво да се опра. Търся в себе си опора. Не я намирам, не я чувствам, има буца и водопад от сълзи. Как бихте ми помогнали? Какво бихте ми казали?Имам нужда да ми помогнете?