Ще ме извинявате, ама аз като мъж да кажа. Както любовника е изневерил на жена си, така и тя е изневерила на мъжа си. Така, че както мъжа може да се определя като някакъв.. цитирам "женкар" така и жената може да се определя като "мъжкарка".. примерно. По-важното е да си вземеш поука от нещата и да прецениш мъже ли искаш или мъж. Секса ли е по-важен за теб или една пълноценна връзка, едно споделяне на живота с човек, с когото да се правите взаимно щастливи. Човек на когото можеш да разчиташ на честност, и най-важното.. ти да я предлагаш! Не те познавам, така че не мога да те класифицирам в категории или нещо подобно, но ако не си от този "тип" жени и си изневерила на мъжа си, то най-вероятно има някакъв проблем, просто разбери какъв е той. Ако мъжът ти не те уважава или нещо не те кара да се чувстваш зле.. ти си в пълното право да се махнеш от него- напусни го, но не го разигравай, защото това може да доведе до много, много лоши неща. Просто осъзнай, че най-важното нещо в този живот е да си щастлива и човека до теб да е щастлив също, а връзките се крепят най-вече на стабилността, на доверието и на щастието. Пак повтарям, при положение, че не те познавам, правя само предположения. Забелязал съм, че жените, които изневеряват на мъжете си, които продължават да са с тях са нерешителни жени, ако това се отнася за теб- стани по-решителна. Просто мнение на мъж, ако не ти допада го подмини.