Здравейте отново съм аз и имам проблем този път на съвсем друга тематика.
С приятелката ми живееме 2 години и половина заедно и на практика съвместния ни живот винаги е бил хармоничен с разбирателство и от двете страни.
Проблема е там че аз съм свръх чувствителен на тема “интимно минало” и с бившата ми приятелка се разделихме поради факта че тя криеше ном-стоп неща от нейното минало и аз в последствие разбрах че тя ме е лъгала през цялото време,след което в името на любовта се опитах 1 година и половина да забравя за това че тя ме е лъгала,опитвах се да се преборя със себе си но нещата не се получиха и се разделихме.
Със сегашното момиче никога не съм изпитвал подобен интерес относно миналото й поради факта че за това време от както сме заедно аз си бях изградил мнение за нея че тя е супер свестна защото тя винаги ми е казвала че когато е ставало на въпрос за секс на нея винаги и е било неудобно и никога това нещо не й е било приоритет.
Да обаче дойде момента в който моята “ревност” се отключи отново и започнаха да излизат неща за които аз не знаех..ок питах,изслушвах и приемах всичко.
Проблема е там,че тя винаги е знаела че аз съм чувствотелен на тази тема и че не бих приел лъжата..давах й дори примери с бившата ми защо сме се разделили с нея и й казвах нон стоп “кажи ми най-грозната истина,отколкото най-малката лъжа” и дори след всичките ми тези убеждения тя твърдеше едно и също...до вчера...
Знаех къде,с кой и какво да търся и намерих неща за които изобщо не ми е казвано (след 1 месец говорене и опити да я убедя че ако я хвана в лъжа нещата ще рухнат)
И вчера пред свършен факт и с доказателства тя си призна истината,която за жалост няма нищо общо с реалността и се оказва че момчетата с която е спала и и е правила орална любов са доста и дори тя е била навремето горда с този факт,което също не ми харесва,но бих го приел...
Това което се съмнявам че бих приел е факта че тя поради една или друга причина ме лъжеше многократно в очите..
Дори вчера след като станах всичките тези неща стана един скандал аз прибягнах до крайности и й казах че искам да се разделиме и ме не искам да я виждам при което следваха нормалните неща,а именно извинения,рев,тръшкане и умоляване за втори шанс..дадох й го при което след няколко подвеждащи въпроси от моя страна се оказа че въпреки всичко,въпреки че нещата за толкова зле,въпреки че сме ударили дъното тя онтово на 4-5 пъти ме излъга,след което аз полудях и тя излезна със становището че в този момент на шок и стрес не знаела какво говори...
Вътрешно съм адски разочарован,от друга страна тя е била винаги моя живот и мечти (предполагам аз за нея също),но трябва да се преборя със себе си,а не знам как да стане,при положение че пак казвам с бившата станаха същите неща,година и половина се опитах да се преборя със себе си и не успях..
Моля за адекватен съвет и мнение от екипа Ви!
Благодаря предварително!