Всъщност моята половинка последните 5 години има проблеми в работата,той е характер ,който когато има проблеми се затваря в себе си ! Аз все исках да разговарям с него, но когато и да започна ,все се изнервяше,или казваше не ми се говори сега,така аз намерих друг събеседник,който в последствие ми стана и незаконна половинка,докато един ден не ни хвана моя господин,от тук започна АД, съжалих страшно много,разкаяха се,признах си грешката,въпреки че съм на мнение ,че той ме тласна на тази грешка,той това обаче не го приема,всеки ден една и съща тема,всеки ден обиди, тук искам да кажа че говори и пред децата долни думи,пиеше, отвръщах му на инат, защото знаех че ще се дразни ,но той ставаше все буен,на два три пъти се стигна до там че да ме извлече като мръсно коте и ме изхвърли на цимента пред нас . Когато усещах че е на върха на нервите си го прегръщаха и целувах ,и така се стигаше до сексуален контак,. На следващия ден пак същата тема...така вече почти четири месеца... Искам да си тръгна,но ми е жал за него, защото знам колко много ме обича. Предложих му да отидем на психолог,но дори и не чува,казва че не е болен...отчаяна съм,въпреки че се чувствам спокойна ,но ми е гадно за него,не знам как да се държа ... Дайте ми съвет,моля ви !!! Благодаря !