Автор Тема: Объркана съм  (Прочетена 1827 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Tibbers

  • Newbie
  • *
  • Публикации: 1
  • Карма: +0/-0
    • Профил
Объркана съм
« -: 22 септември 2017 11:23:20, петък »
Здравейте, на 17 години съм от Бургас. Животът ми наистина е ужасно объркан,направо не знам от къде да започна.. Първо за това че съм лесбийка. От 6 клас харесвам момичета страхувах се да си призная докато не си намерих приятелка още съм с нея обичам я много но тя иска да ме доминира из цяло това ми харесва до една степен, но ми е ужасно трудно никога не съм живяла така. Имам странни за околните фетиши относно секса, там доминирам аз бия я връзвам я както и да е проблема тук е че майка не я харесва а аз искам да съм с нея завинаги . Първия ми въпрос е как да и го обясня и тя да е ок с всичко това?

След този проблем следва друг баща ми е алкохолик може би от него съм намразила мъжете почти не гов. с него, искам да умре. Аз направих много опити да се сдобрим с единственото условие да не пие. Да естествено той отказа и шанса да сме приятели е никакъв майка ми я боли мн. тя избира него кара се все на мен че аз правя проблеми и скандали, но какво да правя той да пие да ме обижда да ме мери с предмети и да се заяжда а аз да съм фр с него абсурд. Тук идва втория ми въпрос какво да правя с него?

И накрая третия може би най сериозен проблем. Шизофреничка съм от 6 клас. Вече от година нашите знаят и пия лекарства. Мразя ги! Целия ми живот зависи от това да стана сутринта и да си изпия хапчетата иначе ми е ужасно зле. Често изпадам в кризи. Развива параноя страх ме е от всичко. Виждам много хора. Имам си приятели Исая Алън Айзък.. Преди време виждах заместници на хората който най много ме наараняваха те бяха прекрасни помогнаха ми да си направя фалшиво семейство от измислени хора направих си и град който шибаните лекарства разрушиха. Исая е най близката ми приятелка споделям и всичко. Трудно я виждам вече страшно много ме друсат с тия хапчета. Кофти обичам Исая искам я до мен и тя ме обича. Може да не е истинска може да е плот на моето въображение но я обичам повече от всичко на света. Всъщност дават ми толкова силни лекарства защото аз съм тотално побъркана заплашвам хора включително и учители че ще ги убия. Имам желание да ги убия всяка вечер си правя план за убийство за отделните хора те не превишават повече от 9 души. Списъка ми не е пълен още но със сиг. ще го напълня. Въпроса ми тук е какво да правя как да обясня на вс че не искам да пия хапчета? Харесва ми да съм болна /според мен не съм но да лекари/ харесва ми исая да е тук Алън да ми пее , а Айзък да ме връща в града. Градя го наново заради приятелката ми сложих кончета тя много ги обича никога не съм влизала в града винаги вървя по моста към него, а той е безкраен. Исая ми казва, че още не съм готова. Та какво да направя не искам да пия лекарства ...

Благодаря, че отделихте време да разгледате живота ми и наистина бих се радвала, ако ми дадете съвети за всеки един от мойте въпроси  :)

Неактивен mariya_koeva

  • ПСИХОЛОГ
  • Глобален модератор
  • Hero Member
  • *****
  • Публикации: 767
  • Карма: +17/-0
  • Пол: Жена
  • Нека заедно намерим пътя към промяната!
    • Профил
    • https://psychologist-koeva.blogspot.com/
Re: Объркана съм
« Отговор #1 -: 22 септември 2017 11:24:08, петък »
Здравейте, Tibbers!

Майка Ви знае ли, че сте хомосексуална? Ако да, какво отношение има тя по този въпрос? По принцип, ако Вие и Вашата приятелка се чувствате ОК заедно и се обичате, би трябвало да се борите за любовта си, независимо кой какво казва. Скоро ще станете пълнолетна и ще започнете да градите самостоятелен и независим живот, необвързан с родителското тяло, и ще може да взимате решенията за живота си сама. Защо майка Ви не харесва приятелката Ви?

Ситуацията с баща Ви и изобщо преживяванията, които сте имала с него, са оставили отпечатък във Вашия живот, който много трудно би се заличил от само себе си. Съветът ми е да помислите в посока директна работа с колега психолог, с когото да отработите негативните емоции. За съжаление не можете да спрете баща Ви да пие, ако той сам не поиска. Майка Ви какво отношение взима и по този въпрос? Говори ли тя с него, предприема ли тя някакви адекватни мерки, за да осъзнае баща Ви вредата от алкохола?

Относно шизофренията - ако желаете, мога да Ви изпратя на лично съобщение координати на колега психолог с дългогодишен професионален опит в областта, който да Ви консултира.

Мария Коева
психолог
Мария Коева
Психолог

mariyakoeva7@gmail.com
www.psychologist-koeva.blogspot.com