Здравейте.Мъж съм на 29г., бившата ми приятелка е на почти 27г.С нея се запознах преди 1,тя е от друг град и съответно аз бях взел квартира в нейния, където тя оставаше при мен от време на време. Покани ме да живея у тях с майка й и мъжът и(той е от втори брак). Нещата бяха що годе нормални, остава в тях и се прибирах до родния ми град, но с времето се оказа, че майката и дъщерята имат симбиотична връзка. Аз не веднъж казвах да живеем отделно, че не може да бъде с майка непрекъснато и, че вече не е дете. Майка и много се бъркаше и във връзката и на мен в личен план.те двете си казват всичко, ходят заедно на магазина, на лекар, на разходка. Момичето с други не излиза, много рядко. Основно някакви виртуални приятелства във фейсбук. Двете започнаха да ме нападат, че искам да ги разделя и др. подобни. Имаше и чисти манипулации от майката, а момичето никога не застана на моя страна. Каза ми, че съм сметкаджия въпреки, че аз плащах всичко почивки, заведения и т.н,но просто ме отблъсна цялото това поведение и се чувствах като доставчик на пари и услуги и казах, че ще намалим доста ресторантите и почивките, а и заради пандемията имах затруднения с работата и реших, че не е рентабилност да се пръскат пари за такива неща в момента, но ме обвиниха, че съм сметкаджия. Тя забремення съответно, в момента не сме заедно и ми дава много малко информация от прегледите. Не ми казва кога и е терминът и т.н, не ми отговаря на въпросите. Доста кратко ми отговаря. Майка и каза, че тя щяла да я гледа,което ми се стори много странно да гледаш почерк на 27г. С професия и т.н.А момичето каза, че и било по-хубаво с майка й. Парите никога не са били проблем за да живеем отделно, аз печеля добре. Моля за съвет как да се справя с това игнориране понеже буди ежедневни тревоги у мен. Благодаря ви!