Здравейте,
Аз съм въпросната приятелка на момчето.
Нещата много се задълбочиха и той взе решение да се разделим като след ноември няколко месеца се борихме аз да бъда искрена и да му разкажа всичко.
Опитвах се давах всичко от себе си но имаше някакъв страх в мен, че той никога няма да ме приеме с тази част от миналото ми и ще се комплексира отново. В един момент аз бях искрена с него но той вече ми нямаше доверие заради моите постъпки към него.Каза ми, че вътршно е много разочарован от мен, че образа, който е имал за мен в самото начало се е оказал фалшив.
Каза ми , че причината ,поради която иска да се разделим е ,че аз отново не съм била искрена с него след като той даде последен шанс на мен и връзката ни. Предупреди ме, че не го е страх ако се разделим ,и че с единия крак бил извън връзката и така в един момент той се прибра след работа и ми каза, че иска да се раздешим, че се съсипваме, и че няма смисъл да продължаваме.
Две седмици по рано ревейки ми каза, че не иска да ме изгуби, не иска да ми се случи нещо ,и че иска винаги да съм до него..след раздялата ни ме махна от приятелите си във фейсбук поради причината , че го провокирам с публикациите ми и след това ми каза, че не го е яд вече, че сме разделени.
Изтри ме от живота си с лека ръка и казва на приятелите си, че се чувства по добре след раздялата ни.
Но аз не вярвам защото той казваше, че аз съм живота му и мечтите му, искаше с мен семейство и деца .
Много съм объркана и незнам какво да си мисля.
Моля за някакъв съвет