Здравейте,
искам да ви споделя мое преживяване и да получа съвети от вас.
Бяхме много добри приятели с едно момиче от нашия клас, разбирахме се, пишехме си, сядахме заедно, смеехме се заедно, имахме общи групи в социалните мрежи, абе бяхаме в прекрасни отношения.Тя си намери гадже,после се изтърва пред един от съучениците(който е един особен тип и ревнуваше нашите близки отношения с нея).Продължихме ние,но аз забелязвах, как с всеки изминат ден, нашите отношения застудяваха.Тя не искаше да се разходим заедно, не искаше да отидем заедно до магазина, сякаш се притесняваше от нещо, от някого, но тя не беше такава, кога се беше променила. Пишехме си в общите групи, една нощ, без да каже нищо напусна всички групи, а сутринта, когато пристигнах в училище, тя се държеше с мен, всякаш ме няма, не гледаше към мен и постоянно ме избягваше и игнорираше.И аз направих голяма грешка, не я питах, защо е всичко това, не я питах дали ми се е обидила за нещо.Това продължи така,тя вече беше по-близка с други съученици,по-близка беше и с оня-особения, но всякаш наложително.Може би, особения тип, го беше заплашил, ако продължава да бъде в добри отношения с мен, да предаде това на гаджето му. С минаване на времето все пак започнахме да си говорим, но вече нищо не беше както преди. Вече не се смеехме заедно, не философствахме заедно, не бяхме искрени, както преди. Но моите чувства към нея никога не се промениха. Не знам, защо всяко общуване с нея ми прави супер щастлив,всякаш има нещо различно в нея.
Ще се радвам ако споделите вашите професионални съвети.
Благодаря Ви !