Здравейте! От 4 години имам близки срещи с Паник атаките и депресията. Проблемът е, че сега стигнах дъното някак си. От дете съм рекалено чувствителна и изживявам нещата присърце, но след дълги години изпитания, които ми разказаха играта емоционално, явно тапата се отпуши. Тъкмо се справих със състоянието преди две години и го контролирах, като преди около 7-8 месеца започнаха отново кризите. Това, което ги отключи е, депресия, преумора, липса на дете, загуба на работа, здравословни тежки проблеми и рак, който откриха на мама. И сега пак съм до никъде, намерих работа, която започнах и не издържах, защото се вцепенявах от страх. на АД съм от тогава.
Не ме разбирайте погрешно. До сега съм работила само неща, които са ръководни позиции, аз съм човекът, който взима решенията, особено тежките. Не съм лигла. Не се огъвам. Изчетох всичко, което е написано по темата, но пак съм до никъде. Затворих се, не намирам хора, които да ме задоволят интелектуално, дори отношенията със съпруга ми се обтегнаха, защото усещам, че съм нетърпима.
Дайте ми съвет. Дайте ми опит. Решение. Магия...