Здравейте, аз съм жена на 36г. , омъжена с две малки деца. В момента живея в малък провинциален град в Североизточна България. Аз съм родом от Стара Загора и дойдох да живея тук, след като се омъжих. По стечение на обстоятелствата и шантаж от страна на свекърва ми, се оказахме под един покрив с нея. И от тук започнаха проблемите! Със съпругът ми живяхме 5 години щастливо в друг град. При най-малката забележка от мен, отправена към свекърва ми или свекъра ми- ми се казва,че съм в чуждата къща, да си мълча и че съм снаха. И виждаш ли нямам право да се оплаквам и да правя забележки. Искам да подчертая, че сме направили ремонт с нашите семейни ( мои и на съпруга ми )пари на втория етаж, на който живеем, за близо 40хил.лв. Винаги, когато ме нападат и ми говорят такива неща е в отсъствието на съпруга ми. Винаги се оправдават и ме изкарват мен виновна. Говорихме многократно с родителите му и ние двамата насаме, но няма промяна. От няколко месеца обмислям да напусна жилището, но съпругът ми не иска да ме последва- не можел да остави родителите си. За мен това беше доста обидно, защото може да остави децата си, но не и майка си и баща си. Вече съм отчаяна и незнам как да го убедя доброволно да напусне този дом.