Здравейте! На 33години съм, а живота ми е в хаус от дете. Самата аз вече съм родител на 3 деца. Срещнах сегашния си мъж и повярвах, че всичко лошо е минало и е зад гърба ми. Обичаме се преобърнахме света за да сме заедно, всички бяха против връзката ни, та аз бях омъжена жена с две деца, а той ерген. Любовтта прави чудеса, събрахме се, заживяхме заедно, при майка му, първата година живота с нея беше ад, не ни искаше, постоянно се карахме, били сме ненормални, съсипваме и живота и прочие.. Разбираемо е. Коя майка иска сина и да вземе жена с две деца. Но ние не се предадохме, отстояхме, важен ни бе подслона, покрива над главата, воювахме и се справяхме, роди ни се дъщеря, ето я на 3 месеца, прекрасно бебе.. И тя промени света, направи чудеса, тя дъщеря ни-нашата любов. Разправиите между майка и син намаляха, упреците помежду им, аз започнах да се разбирам с нея, да стоим до късно да говорим. Разбирам я. Тя е преуспяла с възможности, но с много труд, помогнала е и на дъщеря си, искала е и на сина си но той все се е издънвал. Като започнат споровете им за отминали неща ми се иска да побягна.. Лудница.. Аз между чук и наковалня.. Всеки си знае нещо, всеки си държи на версията.. Само за едни пари се говори! И ето.. Мъжа ми се предаде.. Откачи... За една година три удара с хазарта. Оправдавах го, първите пъти, говорихме, това не е начин, не е шанс, не е вариант,разбрахме се обеща, с кредит 10 хиляди в банка..пропиляни пари.. Уж всичко бе наред и ето няма и два месеца и пак.. Какво е това.. Да вземе малкото соестени пари които съм събрала, та имаме 3 деца.. Да ги набута.. И да изтегли още 4 бързи кредита.. и тях.. Каква е тая психика, неговата незная. Мъжът ми е добър човек, работлив, грамотен, всеотдаен, дори прекалява, с чуждите хора. Защо не е такъв със семейството си, защо, би трябвало ние да сме на първо място? Как да му помогна, как да продължим?Не сме имали проблеми между нас, не се караме, шастливи сме, обичаме се.. Но се питам.. Каква обич е това? Когато се ядосам и го обвинявам, че не е, това не е обич, не ме обичаш, не е съгласен....