Здравейте, ще се опитам да опиша максимално подробно проблема. Започвам с това, че съм на 27 години, от около 17 годинишен работя. Работил съм много различни неща; барман, готвач, работник на дюнер, работник в събуей, в производствени предприятия. В предприятия за производство на ел. инсталации, текстил. В предприятия в Чехия, два пъти. В Англия съм работил берач във ферма. Имам и курс изкаран за Масажист, но не съм работил. От всички неща, най-много опит имам в готвенето, но това е и професията, която най-много мразя. Обичам да готвя, много, смятам, че съм добър, но между това да готвиш в къщи и да готвиш за хората под напрежение са различни неща. С годините все повече намразвах тази професия, а сега не искам и да чувам вече за нея. Искам да започна нещо различно, но не знам какво. Интересувам се от история доста, от психология, философия, харесва ми да рисувам, да се развивам интелектуално, харесва ми да се занимавам с видео монтаж, видео заснемане, фотография, обичам планината, природата, често ходя на походи.
Мисля, че най-много съм формирал представата си за живота от страниците на историята, от биографиите на великите личности,
винаги съм се възхищавал на хората, които с действията си са станали безсмъртни, на хора, които са допринесли за някаква промяна. Примерно на Васил Априлов, на хора като Стамболов, Раковски, Левски и т.н. Искам да отдам живота си на кауза. Искам да знам, че нещо се е променило само защото ме е имало. Искам да имам много пари, но да ги използвам за благородни каузи, за благотворителност. Примерно засаждане на дървета, организиране на протести, подкрепа на хора, които се борят и т.н. Смятам, че България има нужда от голяма подкрепа и искам да съм един от хората, които допринасят за нея, допринасят за промяната. Искам работата ми да е свързана с всичко това и най-после да намеря смисъла и да разпаля огъня, който толкова дълго време съм потискал. Знам кой съм и за какво съм тук, но не знам как да го направя. Интересувам се от много неща наведнъж и някак си искам да ги комбинирам в едно. Да работя нещо, което ме развива всестранно и ми позволява да бъда себе си и да разгърна потенциала си.