Здравейте, искам да ви разкажа какво се случи и промени мен! Имах хубава компания,но се събрахме в един ресторант да изпратим хубавото лято... Всичко вървеше по вода докато приятелка на майка ми не дойде в ресторанта и викна и нея! Е беше що годе добре 1вия 1 час, но след това мама дойде и ми каза, че един пияница и е казал че ще и счупи ръцете не 2 места... Аз много се ядосах и казах на приятеля ми и той побесня и тръгна да се бие с него, обаче в крайна сметка ги разтърваха и тоя си седна на масата извини се на майка ми, но имаше много виканици... И накрая барманката демек едно момиче от компанията дойде и почна да вика да млъкнем, да нормално шефа и беше отвънка на масата и и каза да ни изгони цялата компания, обаче след като почна да вика каза и нещо което много ме обиди, каза че майка ми, му се е увисила на врата и е почнала да му дърпа водката! И се разкрещя пред цялата ми компания, аз много се обидих, но замълчах за малко. След това пък едно момче дойде и каза на приятеля ми, че са си говорили с 2 други приятелчета, и майка ми е казала, спрете да говорите зад гърбовете, а те са си говорили за лов. Приятелят ми дойде и ми го каза и аз подивях, защото мразя някой да говори такива работи за майка ми. Беше под пийнала, и дойде при мен и почнахме да си говорим, но се намеси и приятелят на барманката(момичето от компанията) и аз 1во не исках да казвам какво ми е и заради кой ми има нещо, но накрая си казах какво е станало и защо съм се обидила. И момичето на бара дойде и почна да вика и да се прави на интересна, да може и майка ми да го е направила това, тя на мен ми каза, че е отишла на бара и си е поръчала някакво хоро и почнали да си говорят приятелски с барманката, но явно е бутнала на пияницата леко водката (макар че ми каза че не е пипала никакви водки) и той и е казал ще ти шчупя ръцете на 2 места и тя му се е облегнала на рамото и му казал, че не може да стане и се е усмихнала. Докато барманката я обиди. Мама много се ядоса и отиде при нея и почна да се разправя с нея и тя се разплака и крещеше "махайте се от тука" и така нататък! Но сега не знам кой е виновен и все пак ме е срам да погледна половината компания в очите, защото моята майка направи сеира... А за другата част от компанията не искам да ги виждам, защото са интриганти... И ме е срам да отида в кафето дето се събираме и да кажа здравейте.. Дали да не накарам майка ми да се извини на барманката. Или просто да вдигна глава и да отида там? Много ми е мъчно, защото си обичам приятелите,без значение че имат тук там някой дефект... Какво да правя?