Здравейте, ronni!
Според мен трябва да продължите напред. Твърде дълго сте се опитвала да изградите доверие между двамата, да му се харесате, да се получи нещо между Вас. Аз не зная доколко той е бил искрен, какво е изпитвал, какви са били намеренията му. Но зная, че когато на двама души им е писано да са заедно и усещат, че са един за друг, не си губят времето в разни конфликти и недоразумения и най-вече - даже и да са се запознали онлайн (което в днешно време е абсолютно ОК) тяхната връзка бързо е преминала в реалността. Права сте, че онлайн комуникацията "изкривява" думи и факти. Мисля, че това е основната Ви грешка - задържането и на двамата във виртуалното пространство повече, отколкото е необходимо. Има и нещо друго - той все още не е готов за нова връзка, връща се в миналото, а Вие трябва да поработите върху себе си и да се научите да не се "раздавате" толкова много, да отстоявате позицията си, да не се унижавате. От разказа Ви се подразбира, че сякаш сте се била хванала като удавник за сламка за този мъж. Поспрете за малко, огледайте се наоколо, преживейте и Вие миналото си. Докато не го направите, и Вие няма да сте готова да започнете на чисто. Сигурна съм, че новата година ще Ви предостави нови възможности за промяна и ще намерите това, което търсите.
Успех!