Здравейте,
Проблемът ми е следния с мъжа ми сме щасливо сем.с дете на 2г и 9 месеца. Когато решихме да се установим в пловдив , родителите на мъжа ми купиха апартамент малък да се дава под наем ,а ние да живеем в апартамента на мойте родителите ,който са разведени и по това време баща ми си живее другаде и до днес ,а майками имаше връзка с мъж и живеше при него,но връзката им приключи и се прибра вкъщи. От там заюичнаха проблемите тя искам да отиде да живее сама в апартамента купен от родителите на мъжа ми под предтекст че две поколения не могат на едно място.Но ние взимаме наем от там и правим ремонт на този апартамент в който живеем .мъжа ми се дразни ,защото майка ми има сестра ,която има апартамент който не ползва а гледа болната им майка в бащиния на майка ми и леля ми бащин апартамент,мъжа ми иска чайка ми да отите в празния апартамент ,но леля ми не позволява. Ох дано се разбра, с две думи мъжа ми.и майками не искат да живеят заедно ,мъжа ми и родителите му не са съгласни майка ми да живее в апартамента купен от тях.майка ми и родителите на мужа ми не си говорят , много ме тормози това,отделно майка ми все казва че била мн ощетена нямало къде да живее ,да сме се изнасяли ,а тъкмо направихме ремонт, сега ще разделяме домакинствата понеже мястото позволява и пак е сърдита как можело да сме отделни домакинства ,при положение че до сега тя една сметка не е плащала а всичко ние с мъжа ми ,отделно не иска да се премести да живее в едната стая т.е. да ползва една стая от апартамента а ние с мъжа ми и детето др част от жилището за да направим детска на детето ,нямало да стане така ,защото отново щяла тя да отстипи ....нз ние сме и деца какво дели с нас....на мъжа ми родителите пък и те се държат тъпо даже за коледа не се чуха по телефона ей така за 10 сек да се чуят. Мн се ядосвам и нз как да постъпя ,майка ми събота и неделя става рано и излиза на разходки и кафета ,можело да вземе да гледа детето ,но аз съм си имала мъж той трябвало да става в почивните дни да го гледа а аз да поспя,той пък се дразни ,че тя не ми помага ....омагьосан кръг.
Моля за съвет ,благодаря ви за отделеното време.съжалявам ако има грешки пиша от тел.