Пред дилема съм какво да правя.Малко предистория. Момичето е приятелка на братовчед ми ,имат си бизнес ,много пари всичко което е искала,не работи ,имат дете на 6 години,предимно с него се занимава. С нея се познаваме от 5-6 години ,но нищо просто приятелски.Преди месец отивам на дискотека и тя ми казва искам да дойда с теб.Мина вечерта и на другия ден ви казва аз те харесвам и ме гледа с едни мили очи.Викам и стига имаш си приятел и дете. Мина ден два но тя настоява и един ден не издържах и парави секс със нея у тях докато беше сама.След това почнахме да се срещаме тайно,предимно за секс ,едни схеми кой какво да каже ,къде да се срещтнем,голямо криене .Всико е супер ,секса е супер,но тя ми каза че била влюбена и иска да е с мен,не иска вече да е с братовчедми,нищо не искала от мен(материално) едни драми....викам ще и мине но не .Няма как да сме заедно по обясними причини,трябда да се избием с братовчед ми. А и всичките роднини става мазало. Иска да спрем да се виждаме не била ме заслужавала бил съм много умен и добър за нея... дайте съвет моля!?!!