Не бих казал, че имам проблеми, защото съм отделен от тях. Преди време, когато бях дете баща ми беше пиянка и съм израстнал сред постоянни скандали и бой. Алкохолът съсипа баща ми. Днес съм му простил за всичко и не го обвинявам, но и нямам почти никакви контакти и подкрепа от никой в семейството ми. Освен Баба ми, която ме е отгледала и на която съм безкрайно благодарен. Смятам, че от един момент нататък сам съм отговорен за нещата, които ми се случват и вече не търся вината в миналото. Знам, че е можело и по-добре да ме възпитат, но в един момент и сам започнах да се възпитавам, а и в тинейджърските години имах късмета да имам доста свежи приятели, които доста ме дръпнаха на горе. Същите, които ме изоставиха след като тотално се бях затрил с наркотици и други неща. Приятели сега може би имам. Записах се като студент тази година спец История и се запознах с доста хора. Доста хора държат на мен. Не знам до колко аз съм им приятел. По принцип съм душата на компанията и аз съм човека, който постоянно пуска майтапи, но когато се прибера сякаш се чувствам сам. След тази раздяла с първите ми приятели, преживях я много трудно и доста се промених, доста трудно се сприятелявам с хората и не допускам почти ниной до себе си. За алкохола.. Преди три дни се напих доста и отново ми се случиха неприятни неща, щях да се сбия. На другия ден реших да спра алкохола. Помня чувството, което изпитах, когато спрях наркотиците, същото чувство на отвращение изпитам сега. Спрял ссъми цигарите преди 6 ггодини, а пушех по 2 кутии. Имам воля иу съм решил да направя голяма промяна в живота си. Просто не знам от къде да започна. Искам да работя с психолог, но в момента нямам финансовата възможност.