Здравейте.
Сигурно много ще се смеете на въпроса ми но искам да си го задам
Ще се опитам да бъда максимално изчерпателен и се надявам че ще засегна всички важни детайли от него .
Та значи... запознах се с жена на 34 /не знам дали годините са от значение но ги пиша / омъжена с дете.
От приказка на приказка нещата станаха да го кажем сериозни. Тя се влюби в мен. Обаче..сега започва веселата час. Та въпросната жена се оказа ,че имала любовник който много била обичала,ама много.И поради тази причина не искала да прави секс с мен.Така твърди. И то не един и два пъти.Но преди седмица получих френска
/вмятам го защото мисля ,че има значение към въпроса ми /
През последните няколко дни постоянно ми повтаря и ми казва ,че ме обичала /без естествено да засяга темата за "мъжа на живота и" както нарича любовника си няколко пъти /, мъжа и в случая не го броим изобщо, защото за него пък изобщо не става дума
Та..много ме обичала, през двата месеца в който се запознахме постоянно мислела за мен,и все неща в този ред на мисли. Когато успее да се измъкне от семейното гнезденце,отива при въпросния да прави секс със него и после изпада в някакви абсурдни ситуации ,защото се чувствала виновна че постъпвала така с мен / ?! /
Дори се стигна до там, че вчера когато казах ,че ще ходя на кафе с една позната,за която тя знае....полудя. Направо откачи от ревност.Не искала да се чувства така, трябвало да спрем да се виждаме, да говорим и всичко това заради кафето на което отидох с другото момиче.Цитирам "полудявам от мисълта че ще легнеш с друга"
Значи...хем не иска да прави секс със мен,хем не иска аз да ходя при друга а в същото време,нали..там с любовника...
А и на мен тя много,ама много ми харесва и не ми се иска да приключвам с нея.
Понеже вие предполагам познавате човешката психика...що така тази жена ?
Не знам до колко изчерпателен бях и до колко добихте някаква представа , но според вас , ще има ли в крайна сметка секс или да си казваме чао, поне да не страда тя така.
Какво мислите по въпроса ?
Благодаря предварително за отговора и ако може, не ми се смейте много